Selecteer een pagina

Zeer gedreven team van specialisten

Ons team

Wij hebben een team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten (BHS) en bewegingswetenschappers (MSc). Deze specialisten zijn gespecialiseerd in fysieke klachten als gevolg van het werk. Dit team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren, door inhoudelijk veel te overleggen en kennis met elkaar te delen. Onze podotherapeuten zijn dé zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug.

Ons doel

De bedrijfspodotherapeut is gespecialiseerd het verhelpen van klachten die ontstaan op de werkvloer behorende bij verschillende “bewegingen”, hierbij kan men denken aan op de knieën zitten, staan, lopen of traplopen. Ons doel is het ziekteverzuim aangaande voet gerelateerde klachten terug dringen en tevens onderzoek en advies geven omtrent voetzorg en bijpassend schoeisel, om zo ziekteverzuim te voorkomen en medewerkers beter, langer en gezonder door te laten werken. Hunt&heal kan bewegingswetenschappers en gespecialiseerde podotherapeuten inzetten, zij kunnen medewerkers screenen en adviseren op het gebied van voetzorg. Denk hierbij aan advies over houding, voetmetingen, mogelijke noodzakelijke medische acties (zooltjes). Daarnaast is de juiste schoen voor de werknemer erg belangrijk. Wij houden hier rekening mee door de resultaten van het onderzoek te combineren met de veiligheidsnormering welke de schoen dient te hebben volgende de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E).

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

 Onze werkwijze

 

Een podotherapeut van hunt&heal zal medewerkers met (pijn)klachten onderzoeken. Dit onderzoek is dus op maat en afhankelijk van de klachten van de medewerker. Er wordt specifiek gekeken naar de belasting/ belastbaarheid en de werk gerelateerde fysieke belasting wordt uitgebreid besproken. Tevens worden ook de veiligheidsschoenen bij de werknemer gecontroleerd en op ergonomische eisen beoordeeld. Het volledige onderzoek kan wordt uitgevoerd op de werkvloer, de specialisten komen naar het bedrijf toe. Op deze manier kunnen werknemers efficiënt worden ingepland en is er geen reistijd nodig. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak op een van onze locaties in Nederland in te plannen, met ruim 200 locaties is er vast een in de buurt!

Een onderzoek aanvragen kan heel eenvoudig met onze opdrachtbon. Mail deze ingevuld naar bedrijven@rondompodotherapeuten.nl en wij nemen contact op met de betreffende medewerker voor het maken van een afspraak bij een van onze podotherapeuten.

Tevens kunnen wij ondersteuning bieden met het ontwikkelen van informatiemateriaal en het geven van eventuele scholing/training aan medewerkers over dit onderwerp.

Samen werken aan een gezonde stap voorwaarts

Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie! Om zo samen de gezondheid en productiviteit  voor uw organisatie te verhogen. Let's hunt & heal!

Hunting B.V.

Hooge Zijde 17
5626DC Eindhoven
Nederland

06 23687124

info@huntandheal.nl

www.huntandheal.nl