Selecteer een pagina

Zeer gedreven team van specialisten

Ons team

Hunt&heal heeft een team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten (BHS) en podotherapeut bewegingswetenschappers (MSc). Deze specialisten zijn gespecialiseerd in fysieke klachten als gevolg van het werk. Dit team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren, door inhoudelijk veel te overleggen en kennis met elkaar te delen. Onze podotherapeuten zijn dé zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug.

Ons doel

De bedrijfspodotherapeut is gespecialiseerd in de werkzaamheden die de werknemers uitvoeren op de werkvloer, hierbij kan men denken aan op de knieën zitten, staan, lopen of traplopen. Ons doel is het ziekteverzuim aangaande voet gerelateerde klachten terug dringen en tevens onderzoek en advies geven omtrent voetzorg en bijpassend schoeisel, om zo ziekteverzuim te voorkomen en medewerkers beter, langer en gezonder door te laten werken. Hunt&heal kan bewegingswetenschappers en gespecialiseerde podotherapeuten inzetten, zij kunnen medewerkers screenen en adviseren op het gebied van voetzorg. Denk hierbij aan advies over houding, voetmetingen, mogelijke noodzakelijke medische acties (zooltjes). Daarnaast is de juiste schoen voor de werknemer erg belangrijk. Wij houden hier rekening mee door de resultaten van het onderzoek te combineren met de veiligheidsnormering welke de schoen dient te hebben volgende de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E).

 Onze werkwijze

Hunt&heal werkt met verschillende modules welke afzonderlijk van elkaar kunnen worden ingezet, dit is afhankelijk van het vraagstuk.

Zo kunnen onze bewegingswetenschappers inzicht geven over de werkzaamheden en werkomstandigheden versus de populatie medewerkers. Dit kan worden samengevat in een (advies) rapport.

Een podotherapeut van hunt&heal zal medewerkers met (pijn)klachten onderzoeken. Dit onderzoek is dus op maat en afhankelijk van de klachten die voortkwamen uit de anamnese. Er wordt specifiek gekeken naar de belasting/ belastbaarheid en de werk gerelateerde fysieke belasting wordt uitgebreid besproken. Tevens worden ook de veiligheidsschoenen bij de werknemer gecontroleerd en op ergonomische eisen beoordeeld. Het volledige onderzoek wordt uitgevoerd op de werkvloer, de specialisten komen naar het bedrijf toe. Op deze manier kunnen werknemers efficiënt worden ingepland en is er geen reistijd nodig.

Samen werken aan een gezonde stap voorwaarts

Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie! Om zo samen de gezondheid en productiviteit  voor uw organisatie te verhogen. Let's hunt & heal!

Hunting B.V.

Hooge Zijde 17
5626DC Eindhoven
Nederland

06 23687124

info@huntandheal.nl

www.huntandheal.nl