Selecteer een pagina

Over ons

Hunt&Heal is ontstaan vanuit RondOm Podotherapeuten. RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten, podotherapeut-MSU echografisten en podotherapeutbewegingswetenschappers dat ondersteund wordt door zooltechnici en secretariële medewerkers.

 

Hunt&Heal en Rondom Podotherapeuten

Ons team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren. Het goed kunnen en willen samenwerken staat daarom aan de basis van de organisatie. RondOm onderscheidt zich binnen de markt als een open en dynamische organisatie die graag een bijdrage levert aan maatschappelijk uitdagingen.

 In onze praktijken zien we heel veel patiënten met werk gerelateerde klachten en kunnen hierdoor langdurig in de ziektewet belanden. 

Vanuit deze visie en ervaringen is Hunt&Heal ontstaan. Hunt&Heal zal zich richten op bedrijven waar mensen veel staand en zwaar(der) werk doen in combinatie met veiligheidsschoenen.

 

 

 

Doel van Hunt&Heal is het ziekteverzuim aangaande voet gerelateerde klachten terug dringen en tevens onderzoek en advies geven omtrent voetzorg en bijpassend schoeisel, om zo ziekteverzuim te voorkomen en medewerkers beter, langer en gezonder door te laten werken.

Hunt&Heal werkt samen met RondOm Podotherapeuten en kan bewegingswetenschappers en gespecialiseerde podotherapeuten inzetten, zij kunnen medewerkers screenen en adviseren op het gebied van voetzorg. Denk hierbij aan advies over houding, voetmetingen, mogelijke noodzakelijke medische acties (zooltjes). Tevens kunnen we onze kennis delen op het gebied van de juiste veiligheidsschoen voor de medewerker.

 

Wat is een podotherapeut

De titel Podotherapeut is een door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wettelijk erkende en beschermde opleidingstitel. Een podotherapeut staat genoteerd in de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG), artikel 34. Een podotherapeut is in het bezit van een hbo-bachelor degree (net zoals een fysiotherapeut), verkregen na het volgen van een 4 jarige hbo-opleiding, hierdoor mag de podotherapeut niet vergeleken worden met een podoloog die vaak bedrijfsmatig wordt ingezet en vaak slechts cursussen heeft gevolgd.

Als podotherapeuten zijn we lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en kwaliteit geregistreerd in een onafhankelijk register.

Samen werken aan een gezonde stap voorwaarts

Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie! Om zo samen de gezondheid en productiviteit  voor uw organisatie te verhogen. Let's hunt & heal!

Hunting B.V.

Hooge Zijde 17
5626DC Eindhoven
Nederland

06 23687124

info@huntandheal.nl

www.huntandheal.nl