Selecteer een pagina

Oplossing op maat

Plan van aanpak

Hunt&Heal neemt ook deel aan deze commissie en met onze visie en ervaring vanuit de ergonomie kunnen we samen zorgen voor een goed normbeleid omtrent veilig en gezond werken.
Door een goed plan van aanpak kunnen we samen de beste keuzes maken en de juiste stappen zetten. De middelen welke we kunnen inzetten zijn beschreven in modules. Iedere module kan afzonderlijk worden ingezet.

Wat ons betreft zijn er een aantal gezamenlijke belangen: Gezondheidswinst voor de werknemers bewerkstelligen en het bewijzen/aantonen van de kostenreductie op ziekteverzuim.
Door een goed plan van aanpak kunnen we samen de beste keuzes maken en de juiste stappen zetten.

Modules

Wij hebben een programma gemaakt waarin de verschillende modules zijn beschreven.

Iedere module kan afzonderlijk worden ingezet.

Module 1: Inzicht krijgen in de werkzaamheden en werkomstandigheden en populatie medewerkers.

Module 2: Het ontwikkelen van informatie- en communicatiemateriaal.

Module 3: Het onderzoeken van werknemers met pijnklachten aan het bewegingsapparaat (op de werkvloer).

Module 4: Het adviseren van het inkoopteam t.b.v. veiligheidsschoenen.

Module 5: Het leveren van de verschillende veiligheidsschoenen.

 Onze ervaring

De ervaring bij andere bedrijven heeft geleerd dat door de aandacht die gegeven wordt aan werknemers, middels het werkbezoek, kwantitatief en kwalitatief onderzoek, en de voorlichting de werknemer zich gehoord voelt, beter voelt en hierdoor wellicht ook productiever wordt. Daarnaast is alvast een stuk bewustwording van het belang van een goede (voeten-) gezondheid een belangrijk streven bij zowel werknemers als werkgevers.

Wat wij in ieder geval zeker weten is dat een samenwerking met Hunt&Heal vele gemakken, garanties, kwaliteit en kostenbesparingen oplevert voor iedereen. Uiteindelijk hebben we hier toch te maken met een maatschappelijk doel en middelen waar we als organisaties mee aan de slag moeten. De gezamenlijke verantwoordelijkheid van “veilig  en gezond werken” kunnen we hiermee ook écht waar maken

Samen werken aan een gezonde stap voorwaarts

Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie! Om zo samen de gezondheid en productiviteit  voor uw organisatie te verhogen. Let's hunt & heal!

Hunting B.V.

Hooge Zijde 17
5626DC Eindhoven
Nederland

06 23687124

info@huntandheal.nl

www.huntandheal.nl